glava

Društvo "Joga v vsakdanjem življenju" Kranj

Kranj - novice

  • VPIS NA VADBO JOGE V JESENSKEM SEMESTRU 2015 PODALJŠAN DO 9. OKTOBRA

    Spoštovane/i,   Vabimo vas, da se nam pridružite na vadbi joge v jesenskem semestru v podaljšanem času vpisov do 9. oktobra 2015 po objavljenem urniku vadbe. Zaradi večjega števila  vpisanih v prvo stopnjo vadbe smo uvedli še eno skupino prve stopnje v Kranju, ki je ob ponedeljkih ob 19.00 v velikem vadbenem prostoru. Zaradi poznega vpisa je vadba za vas, ki se boste vpisali v podaljšanem vpisnem obdobju nekoliko krajša, pa smo  zmanjšali tudi vadnino in sicer 90 € za zaposlene in 80 € za vse ostale. Za vadbo v Kranju ne potrebujete s seboj prinesti ležalne podloge, ker imamo svoje v naših društvenih prostorih. Kot običajno pridete v ohlapnih udobnih oblačilih, s seboj imejte tanjšo dekico za pokrit telo v času sproščanja, manjšo blazino (povšter) za sedenje v položaju za meditacijo. Dobro je imeti toplejše nogavice, še posebej v zimskem obdobju, čeprav imamo tokrat kot že veste prostore prijetno in udobno ogrevane. Dobrodošli na vadbi.   Društvo joga v vsakdanjem življenju Kranj                                 Več...
  • 1

Joga v vsakdanjem življenju je neprofitna, humanitarna, nevladna organizacija, katere cilj je služiti človeštvu s spodbujanjem zdravja, miru v svetu, humanitarne pomoči, človekovih pravic, zaščite okolja in vseh bitij, strpnosti, spoštovanja in svobode med religijami, kulturami in narodi.

создать сайт

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.