glava

Društvo "Joga v vsakdanjem življenju" Novo mesto

Novo mesto - novice

  • UTRINKI S SATSANGA Z MM SVAMI VIVEK PURIJEM +

    MM SVAMI VIVEKPURI V NOVOMEŠKEM AŠRAMU V petek, 13. 2. 2015, smo imeli v novomeškem ašramu posebno priložnost – gostili smo MM Svamija Vivek Puridžija.  Z  bogatim besednjakom, na trenutke humornim in hkrati resnim satsangom je odganjal strahove. Take, ki jih sami razvijamo, in tiste, ki nam jih okolje kar naprej ponuja (petek, 13.). Predstavil nam je orodja, s katerimi se osvobajamo neznanja in strahov: s humorjem, z madhuri mudro, z zavedanjem, da smo božanska bitja, ahimso, ki izvira iz notranje moči, ne iz slabosti, in s številnimi drugimi. Nekaj ur v prečudovitem druženju mnogih učencev in vadečih  je ob lepoti in modrosti  bajanov  naše Parampare ter satsanga   MM Svami Vivek Purija  prehitro minilo.   Več...
  • 1

Joga v vsakdanjem življenju je neprofitna, humanitarna, nevladna organizacija, katere cilj je služiti človeštvu s spodbujanjem zdravja, miru v svetu, humanitarne pomoči, človekovih pravic, zaščite okolja in vseh bitij, strpnosti, spoštovanja in svobode med religijami, kulturami in narodi.

создать сайт

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.