glava

Društvo "Joga v vsakdanjem življenju" Novo mesto

JOGA V PARKU 2015

Tudi letos Društvo joga v vsakdanjem življenju Novo mesto organizira brezplačno vadbo "Joga v parku". Vabljeni ste vsi, ne glede, ali o jogi kaj veste ali ne. V juliju in avgustu vam nudimo priložnost, da se z njo seznanite, naredite nekaj za svoje telo in duh in se družite. V Novem mestu, Sevnici, Krškem, Brežicah, vam bomo izkušeni inštruktorji enkrat tedensko predstavili to, za vse odklično vadbo.

joga park Brežice 1 splet         joga park Krško 1 splet

joga park Novo mesto 1 splet        joga park sevnica 2 splet

Člani Društva joga v vsakdanjem življenju Novo mesto smo skupaj s prijatelji joge obeležili/ počastili mednarodni dan joge (IDY) s skupno vadbo. Pred Kulturnim centrom Janeza Trdine se nas je zbralo okoli 40 navdušencev. Vadili smo po protokolu, določenem za ta dan. Z nekaj izbranimi besedami je dogodek pozdravil župan MO Novo mesto gospod Gregor Macedoni. Spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov s prireditve.


 IMG 4198A IMG 4208A

IMG 4219A IMG 4231A

IMG 4260A IMG 4278A

 

Z druženjem smo nadaljevali na Rudolfovem splavu, kjer smo prav tako naredili nekaj asan, nato pa smo se okrepčali z dobrotami, ki smo jih pripravili za to priložnost. Nekateri so prvič doživeli Novo mesto z reke Krke, vsi pa  zagotovo prvo vadbo na splavu.

IMG 4312A       IMG 4328A

IMG 4343A      IMG 4365A

IMG 4395A     IMG 4414A

Novo mesto - novice

  • UTRINKI S SATSANGA Z MM SVAMI VIVEK PURIJEM +

    MM SVAMI VIVEKPURI V NOVOMEŠKEM AŠRAMU V petek, 13. 2. 2015, smo imeli v novomeškem ašramu posebno priložnost – gostili smo MM Svamija Vivek Puridžija.  Z  bogatim besednjakom, na trenutke humornim in hkrati resnim satsangom je odganjal strahove. Take, ki jih sami razvijamo, in tiste, ki nam jih okolje kar naprej ponuja (petek, 13.). Predstavil nam je orodja, s katerimi se osvobajamo neznanja in strahov: s humorjem, z madhuri mudro, z zavedanjem, da smo božanska bitja, ahimso, ki izvira iz notranje moči, ne iz slabosti, in s številnimi drugimi. Nekaj ur v prečudovitem druženju mnogih učencev in vadečih  je ob lepoti in modrosti  bajanov  naše Parampare ter satsanga   MM Svami Vivek Purija  prehitro minilo.   Več...
  • 1

Joga v vsakdanjem življenju je neprofitna, humanitarna, nevladna organizacija, katere cilj je služiti človeštvu s spodbujanjem zdravja, miru v svetu, humanitarne pomoči, človekovih pravic, zaščite okolja in vseh bitij, strpnosti, spoštovanja in svobode med religijami, kulturami in narodi.

создать сайт

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.