glava

Društvo "Joga v vsakdanjem življenju" Novo mesto

VABILO NA "JOGO ODPRTIH VRAT"

 Tudi letos Društvo joga v vsakdanjem življenju Novo mesto organizira "JOGO ODPRTIH VRAT", na kateri vam bodo naši demonstratorji prikazali zanimiv program. Izvedeli boste vse o urnikih, vadbah v različnih krajih in o ostalih zanimivostih, po katerih boste povprašali. Predvsem pa vam bomo predstavili TEHNIKE IN POLOŽAJE, ki se jih boste naučili pri certificiranih inštruktorjih Joge v vsakdanjem življenju.

Vse tiste, ki ta dan ne boste mogli priti (Posavje, Bela krajina) vabimo, da si pogledate urnik vadbe in si izberete vam najbolje ustrezen termin in mesto vadbe.

NM 2015A
         


        

Člani Društva joga v vsakdanjem življenju Novo mesto smo skupaj s prijatelji joge obeležili/ počastili mednarodni dan joge (IDY) s skupno vadbo. Pred Kulturnim centrom Janeza Trdine se nas je zbralo okoli 40 navdušencev. Vadili smo po protokolu, določenem za ta dan. Z nekaj izbranimi besedami je dogodek pozdravil župan MO Novo mesto gospod Gregor Macedoni. Spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov s prireditve.


 IMG 4198A IMG 4208A

IMG 4219A IMG 4231A

IMG 4260A IMG 4278A

 

Z druženjem smo nadaljevali na Rudolfovem splavu, kjer smo prav tako naredili nekaj asan, nato pa smo se okrepčali z dobrotami, ki smo jih pripravili za to priložnost. Nekateri so prvič doživeli Novo mesto z reke Krke, vsi pa  zagotovo prvo vadbo na splavu.

IMG 4312A       IMG 4328A

IMG 4343A      IMG 4365A

IMG 4395A     IMG 4414A

Novo mesto - novice

  • 1

Joga v vsakdanjem življenju je neprofitna, humanitarna, nevladna organizacija, katere cilj je služiti človeštvu s spodbujanjem zdravja, miru v svetu, humanitarne pomoči, človekovih pravic, zaščite okolja in vseh bitij, strpnosti, spoštovanja in svobode med religijami, kulturami in narodi.

создать сайт

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.