Sklenitev miru z Zemljo: razvijanje zaupanja za bodoče generacije

Obeležitev obletnice smrti Sri Madhavanande

Sreda, 10. 11. 2021, 14.00 - 16.00 CET)

Prijavite se tukaj: https://tinyurl.com/y35ab5rx

Svetovni mirovni svet Sri Svami Madhavanande v sodelovanju z Jogo v vsakdanjem življenju v ZDA, Jogo v vsakdanjem življenju v Kanadi in Avstraliji, z veseljem predstavlja dogodek obeleženja obletnice smrti učitelja Sri Madhavanande. Spletni program bo glavni dogodek Svetovnega mirovnega vrha 2021 in bo obeležil Mednarodno leto miru in zaupanja Združenih narodov.

Udeleženci dogodka bodo osvetlili teme: kako ustvariti zdravo in trajnostno življenje na planetu z zavedanjem medsebojne povezanosti človeka z živalmi in z vso naravo pod naslovom Sklenitev miru z Zemljo: razvijanje zaupanja za bodoče generacije. Naslonili se bodo na učenja in nauke duhovne linije Sri Alakhpuriji Siddha Peeth Parampara.

Glavni nagovor, ki bo obeležil to pomembno priložnost, bo vodil Mahamandaleshwar Vishwaguru Paramhans Swami Maheshwaranandaji, ki bo spregovoril o svetovnem miru, gurukripi in pomenu »Vse v Enem, Eno v Vsem.«

Dvourni program bo moderiral Ramu Damodaran, vodja Iniciative akademski vpliv  Združenih narodov. Ugledni udeleženci bodo spregovorili o zapuščini, ki jo je pustil Sri Madhavananda v kontekstu miru in razvoja, ki spoštuje živalsko kraljestvo, Mater Naravo in pravo naravo ali poslanstvo – dharmo človeka, ljudi.

Dogodek bo namenjen zbiranju sredstev za socialne projekte v okraju Naugur v Indiji. Vsi sodelujoči, ki se bodo tega dogodka udeležili, so prijazno pozvani k donaciji v duhu »Vse v Enem, Eden v Vsem«.

Prispevajte tukaj:

http://tiny.cc/madhavananda-donations

 

madhavananda 2

Sri Swami Madhavananda