Z veseljem vas obveščamo, da spet vpisujemo v začetne in nadaljevalne tečaje joge po Sistemu Joga v vsakdanjem življenju. Vadbo bomo začeli s 16. 09. 2019 v Novi Gorici in Tolminu, s 23.09. 2019 pa v Kanalu.
 
Joga v vsakdanjem življenju, avtorja Vishwaguru Paramhans Maheshwaranande, je sodobnim zahtevam življenja prilagojen celovit (holističen) in postopen sistem izvornih tehnik, vadb in principov. Je mednarodno znanstveno potrjen sistem IZVORNE JOGE, ki temelji na starodavnih in preizkušenih principih tradicionalnega znanja za doseganje celostnega fizičnega, mentalnega, družbenega in duhovnega zdravja. Vadba je skladna, umirjena in preudarna, s poudarkom na zavestnem dihanju. Vaditi JVVŽ pomeni uživati blagodejne učinke izvorne joge v svojem vsakdanjem življenju.
 
Vadba obsega naslednje tehnike:
  • sproščanje
  • telesne položaje (asane)
  • tehnike dihanja (pranajame)
  • tehnike koncentracije
  • meditacijo samoanalize
Tudi letos bomo nadaljevali z vadbo joge v skupini JOGA ZA HRBTENICO in DOPOLDANSKO VADBO JOGE, ki bosta potekali vsak četrtek v Joga centru Nova Gorica. 
 
Raspored vadb objavljamo na spletni strani. Na vadbeno skupino, ki vam odgovarja, se prijavite na telefonsko številko 031 706 320 (po 15.00 uri) ali na e-naslov društva Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
Vljudno vabljeni!