Vse, ki se nameravate vpisati v začetni tečaj joge v našem društvu, vljudno vabimo, da se udeležite uvodne predstavitve, ki bo potekala v okviru dneva odprtih vrat, v ponedeljek, dne 16.septembra 2019, med 17.00 in 18.30 uro v Joga centru na Kidričevi ulici 11 v Novi Gorici.

Ta dan se boste seznanili z aktivnostmi društva in z osnovnim prikazom telesnih položajev-asan, tehnik dihanja-pranajame ter tehnik sproščanja in koncentracije, zato pridite udobno oblečeni v športna oblačila. Vadba je brezplačna.

Če boste ugotovili, da je vpis v redni tečaj joge za vas priložnost, da si izboljšate svoje počutje, telesno kondicijo, zbistrite um od vsakodnevnih skrbi in naporov, vzpostavite harmonijo telesa in duha, si lahko izberete enega od terminov za vašo vadbo, ki jih objavljamo na naši spletni strani.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonsko številko 031 706 320 (po 15.00 uri) ali na mail društva Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vljudno vabljeni!