V septembru 2020 znova začenjamo z redno vadbo, zato ste vljudno vabljeni k vpisu v začetne in nadaljevalne tečaje joge po Sistemu Joga v vsakdanjem življenju. V skladu z navodili in priporočili NIJZ je, zaradi upoštevanja minimalne varnostne razdalje, število vadečih v skupini omejeno. Zato bomo v izbrano skupino vpisovali po vrstnem redu vpisa, zato vas vabimo, da se čimprej vpišete v izbrano skupino. Več informacij v nadaljevanju:
 
Joga v vsakdanjem življenju, avtorja Vishwaguru Paramhans Maheshwaranande, je sodobnim zahtevam življenja prilagojen celovit (holističen) in postopen sistem izvornih tehnik, vadb in principov. Je mednarodno znanstveno potrjen sistem IZVORNE JOGE, ki temelji na starodavnih in preizkušenih principih tradicionalnega znanja za doseganje celostnega fizičnega, mentalnega, družbenega in duhovnega zdravja. Vadba je skladna, umirjena in preudarna, s poudarkom na zavestnem dihanju. Vaditi JVVŽ pomeni uživati blagodejne učinke izvorne joge v svojem vsakdanjem življenju.
 
Vadba obsega naslednje tehnike:
  • sproščanje
  • telesne položaje (asane)
  • tehnike dihanja (pranajame)
  • tehnike koncentracije
  • meditacijo samoanalize
Vadbo bomo začeli s 14.09.2020 v Novi Gorici in Tolminu. V Kanalu se vadba začne z 28.09.2020, v kolikor bo vsaj 15 prijavljenih. Termine vadb si lahko ogledate tukaj.

Ker je število mest za posamezno skupino omejeno, vas vabimo, da se na vadbeno skupino, ki vam odgovarja, čimprej prijavite na telefonsko številko 031 706 320 (po 15.00 uri) ali na e-naslov društva Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 
Vljudno vabljeni!