V septembru začenjamo z novo vadbeno sezono 2021/22
 
 
Obveščamo vas, da že vpisujemo v redne začetne in nadaljevalne tečaje joge v sezoni 2021/22 po Sistemu Joga v vsakdanjem življenju, zato ste vljudno vabljeni k vpisu.  Z redno vadbo pričnemo v ponedeljek, 06.09.2021. Termine vadb si lahko ogledate tukaj.
 
Za vse, ki se bodo prvič srečali z jogo, organiziramo tudi DAN ODPRTIH VRAT, ki bo v četrtek, 02.09.2021 ob 18.00 uri v Joga centru na Kidričevi ulici 11 (nad restavracijo Vrtnica).

Zaradi zagotavljanja ustreznih preventivnih higienskih ukrepov, v skladu z navodili in priporočili NIJZ, je število mest v posamezni skupini omejeno, zato bomo vpisovali po vrstnem redu vpisa do zapolnitve mest v skupini. Prosimo vas, da na vadbo ne prihajate neprijavljeni, pač pa si izberete ustrezno skupino zase. Vpis in informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali na tel. št. 031 706 320.
 
Gotovinska plačila sprejemamo na prvi vadbi za tekoči mesec. Neizkoriščene vadbe v tekočem mesecu se ne prenašajo v naslednji mesec. 
 
Joga v vsakdanjem življenju, avtorja Vishwaguru Paramhans Maheshwaranande, je sodobnim zahtevam življenja prilagojen celovit (holističen) in postopen sistem izvornih tehnik, vadb in principov. Je mednarodno znanstveno potrjen sistem IZVORNE JOGE, ki temelji na starodavnih in preizkušenih principih tradicionalnega znanja za doseganje celostnega fizičnega, mentalnega, družbenega in duhovnega zdravja. Vadba je skladna, umirjena in preudarna, s poudarkom na zavestnem dihanju. Vaditi JVVŽ pomeni uživati blagodejne učinke izvorne joge v svojem vsakdanjem življenju.
 
Vadba obsega naslednje tehnike:
  • sproščanje
  • telesne položaje (asane)
  • tehnike dihanja (pranajame)
  • tehnike koncentracije
  • meditacijo samoanalize
 
Informacije o vadbi v Kanalu (Martina, tel.št. 040 639 279) in Tolminu (Robert, tel.št. 040 833 924) bodo objavljene naknadno.
 
Veselimo se ponovnega srečanja z vami in vas lepo vabimo k vpisu!